Πλάνο Ρόκα με Χρήστο Ρόβα

Συντάκτης: Share:

Πιο κοντά από ποτέ στο να αρχίσει με φανέλα βασικού αγώνα, βρίσκεται ο Χρήστος Ρόβας, ενόψει της σημερινής μάχης του Καυτανζογλείου κόντρα στον Αήττητο.

Ο Εμανουέλ Περόνε παραμένει εκτός, ο Γιώργος Παυλίδης δοκιμάστηκε σε δύο συνεχόμενους αγώνες, αλλά φάνηκε μάλλον αγχωμένος και άπειρος, ενώ ο Γκι Νιάμπουγιου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις τελευταίες μέρες, μολονότι είναι – τελικά – ετοιμοπόλεμος.

Από την άλλη ο Ρόβας, ουσιαστικά, ήταν εκείνος, ο οποίος έδωσε τη λύση για το γκολ της νίκης στη Σπάρτη (ο Ορφανίδης απλώς έσπρωξε τη μπάλα στην κενή εστία, επάνω στη γραμμή του τέρματος) και εξετάζεται από τον Ισπανό τεχνικό το ενδεχόμενο να πάρει την ευκαιρία του ως βασικός, σήμερα το απομεσήμερο στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου.

Το βέβαιο είναι ότι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί Νταμίρ Καχριμάν, ενώ στην άμυνα αναμένεται να παραταχθούν οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Σεμπαστιάν Μουνιόθ, ως κεντρικό δίδυμο, και στα πλάγια ο Δημήτρης Κουτρομάνος με τον Βασίλη Βιτλή.

Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να επανέλθει ως αμυντικός μέσος ο Μάριος Κωστούλας, με τον Πέτρο Ορφανίδη και τον Κώστα Παναγιωτούδη να συνδιεκδικούν το ρόλο του «οκταριού» και τον Κλέιτον να είναι το φαβορί για εκείνον του επιτελικού μέσου.

Στην μπροστινή γραμμή και στα άκρα του μεσοεπιθετικού χώρου αναμένεται να αγωνιστούν οι Μάρκος Ντούνης και Χάμες Μπορίκο, ενώ τη θέση του κεντρικού κυνηγού διεκδικεί ο Χρήστος Ρόβας από τον Γκι Νιάμπουγιου.

Παράλληλα, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το να επιλέξει η τεχνική ηγεσία σχηματισμό με δύο «καθαρούς» επιθετικούς και, σε αυτήν την περίπτωση, Ρόβας και Νιαμπούγιου θα αγωνιστούν ως δίδυμο.