Πλάνο συντήρησης για τη Μίκρα

Συντάκτης: Share:

Η απόφαση του Γυμναστικού Συλλόγου για τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία του, είναι να επιχειρηθεί η συντήρησή τους σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο λειτουργικότητας, μέχρι να βρεθεί οριστική λύση για το «κυανόλευκο» ποδόσφαιρο και να αναλάβει η νέα ΠΑΕ – και, προφανώς, ο νέος ιδιοκτήτης της – τη συντήρηση του χώρου.

Σε συνεργασία με τους Ηρακλειδείς παράγοντες, οι οποίοι «τρέχουν» την πρωτοβουλία του Α.Σ. Ηρακλής 2015, ο Ερασιτέχνης αναμένεται να προχωρήσει σε εργασίες συντήρησης – τουλάχιστον – των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο ποδοσφαιρικό προπονητήριο του «Γηραιού», στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, με σκοπό – το δυνατόν συντομότερο – η ομάδα, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, να «μετακομίσει» εκεί για την καθημερινότητα των προπονήσεών της.

Έως τότε, οι προπονήσεις της θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις των Χορτατζήδων, παράλληλα με αυτές των Τμημάτων Υποδομής από την Κ16 και κάτω, καθώς τα παιδιά της Κ17 και όσα παιδιά από την Κ19 παραμείνουν, θα μετάσχουν στο εγχείρημα της Γ΄ ερασιτεχνικής.