Πλησιάζει η ώρα της απόφασης

Συντάκτης: Share:
Πλησιάζει η ώρα της απόφασης

Η αγωνία και η αναμονή στον Ηρακλή πλησιάζουν προς το τέλος τους, καθώς εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με το αίτημα, που κατέθεσαν οι «κυανόλευκοι».

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις, που υπάρχουν, κάνουν λόγο για σημαντικές πιθανότητες η όλη διαδικασία να έχει κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, με την Επιτροπή να καταλήγει στην κρίση της και να ανακοινώνει απόφαση, σε πρώτη φάση, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει αναλυτικά το σκεπτικό, το οποίο οδήγησε σε αυτήν.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο εξακολουθούν να εκφράζουν το… κλασικό – σε ανάλογες περιπτώσεις – συναίσθημα της… «συγκρατημένης αισιοδοξίας», ως προς την τελική έκβαση της υπόθεσης και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Εξάλλου τα μηνύματα, που έρχονται από την Αθήνα και τα κέντρα των ποδοσφαιρικών αποφάσεων, είναι ενθαρρυντικά, την ίδια ώρα, κατά την οποία στην όλη ιστορία καταλυτική συμμετοχή διατηρεί ο παράγων ΕΠΟ, ο οποίος ουδέποτε ως τώρα υπήρξε υποστηρικτικός προς την πλευρά του Ημίθεου. Το αντίθετο, μάλιστα…

Πάντως, στον «Γηραιό» είναι επόμενο να «καίγονται» για την έκδοση της τελικής απόφασης, όχι μόνο για να πάψει η αγωνία, αλλά και για να «τρέξουν» οι επόμενες εξελίξεις γύρω από το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, αναλόγως της κρίσης, στην οποία θα καταλήξει το Εφετείο της Ομοσπονδίας.

 

Scroll Up