Ποια σενάρια; Πάει για τελικό στα Περιβόλια!

Συντάκτης: Share:

Αν ο Ηρακλής επιλέξει να περάσει στη λογική των μαθηματικών πράξεων και των… συναρτήσεων, η υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία θα κινδυνέψει να χαθεί, ακριβώς επειδή θα έχει απολεσθεί το άκρως ζητούμενο: η συγκέντρωση στον στόχο.

Και ο στόχος δεν είναι άλλος από άλλη μια νίκη στο φίνις του πρωταθλήματος, αυτήν τη φορά επί του Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων, στον αγώνα της 5ης Μαΐου.

Μετά τη νίκη επί του Βόλου, ο Ημίθεος απέκτησε ένα σημαντικότατο προνόμιο: στην πιο καθοριστική στιγμή για την υπόθεση της σωτηρίας του, καθώς κατόρθωσε – επιτέλους – να «σκαρφαλώσει» στη πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, κρατώντας την τύχη του στα δικά του χέρια. Με μία ακόμη νίκη, απλώς, τελειώνει την όλη ιστορία.

Για τους «κυανόλευκους» θα πρέπει να κυριαρχήσει το αίσθημα μιας προετοιμασίας για έναν τελικό. Στον οποίο – ως γνωστόν – αν δεν κερδίσεις δεν πρόκειται να κατακτήσεις το τρόπαιο. Απλά πράγματα…

Την τελευταία αγωνιστική, την ώρα, που ο Ηρακλής θα δοκιμάζεται στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά, ο άμεσος αντίπαλός του στη μάχη της επιβίωσης, η ΑΕ Καραϊσκάκης, θα δοκιμάζεται εντός έδρας, απέναντι στα Τρίκαλα, τα οποία παίζουν για τον στόχο της αποφυγής του διπλού υποβιβασμού, αναζητώντας διακαώς τη νίκη.

Αν, ωστόσο, η ομάδα του Τροΐζι σπεύσει να επαναπαυθεί στη λογική της δυσκολίας, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Αρτινοί, οι οποίοι υπολείπονται και κατά δύο βαθμούς, τότε θα έχει πέσει στη μεγαλύτερη παγίδα. Και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο στη Μίκρα επιμένουν ότι ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος και αφορά στο «διπλό» στα Περιβόλια και μόνο…