«Πράσινο φως» από Τομ σε Θεοδωρίδη για το μεταγραφικό μπάτζετ

Συντάκτης: Share:

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο από πλευράς διοίκησης στα πράγματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τη στιγμή, που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Ο ίδιος, με βασικό συνεργάτη του τον Φάνη Τουτζιάρη και σε συνεργασία με τον Μανουέλ Ρόκα, προωθούν το σημαντικότατο – για την επόμενη μέρα της ομάδας – θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Βεβαίως, όπως ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος διευκρίνισε δημοσίως στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, τον τελευταίο λόγο και στα μεταγραφικά θέματα διατηρεί ο ίδιος, όχι μόνο ως προς το οικονομικό, αλλά και ως προς το αγωνιστικό της κάθε επιλογής.

Στη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής, ο Ηλίας Θεοδωρίδης έθεσε το θέμα του μπάτζετ, το οποίο θα απαιτηθεί για τις μεταγραφικές προσθήκες, ώστε να επιχειρηθεί η πολυπόθητη αλλαγή αγωνιστικού προσώπου του Ηρακλή.

Πλέον, ο Τομ Παπαδόπουλος έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τον προϋπολογισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών της μεταγραφικής ενίσχυσης και έχει ανοίξει τον δρόμο για να προχωρήσει ο Ηλίας Θεοδωρίδης στις επιλογές και στις σχετικές επαφές του.

Ο τελευταίος θα επιχειρήσει να ισορροπήσει το οικονομικό σκέλος , καλύπτοντας τόσο τις προσθήκες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω της ελληνικής μεταγραφικής αγοράς, όσο και αυτές από το εξωτερικό (Ισπανία), με βάση τις επιθυμίες του κόουτς.