Προχωρά το νέο αίτημα με Ρέμο

Συντάκτης: Share:
Προχωρά το νέο αίτημα με Ρέμο

Όλα δείχνουν ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να υποβάλλει εκείνος, πλέον, το αίτημα αποκατάστασης της ομάδας για τον άδικο υποβιβασμό του 2011, ως μεγαλομέτοχος της παθούσης ΠΑΕ.

Ήδη, σε συντονισμό με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη και τον νομικό εκπρόσωπό του, Γιώργο Παναγόπουλο, διεξάγονται ενέργειες, οι οποίες αφορούν στην επανυποβολή του «κυανόλευκου» αιτήματος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Είναι ιδιαιτέρως πιθανόν το να αναλάβει εκ μέρους του τότε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ την υπόθεση, ως νομικός εκπρόσωπος ο Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος την είχε χειριστεί και τότε και γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό όλες τις παραμέτρους, που την αφορούν.

Οι ιθύνοντες του Γυμναστικού Συλλόγου κινούνται γοργά στο συγκεκριμένο θέμα, επισπεύδοντας τις διαδικασίες προετοιμασίας, ώστε να κατατεθεί το συντομότερο δυνατό το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ και να «τρέξει» – επίσης το συντομότερο δυνατό – η ιστορία από την αρχή, δηλαδή ανακοίνωση ημερομηνίας εκδίκασης, εκδίκαση και ανακοίνωση απόφασης.

Είναι δεδομένο, ότι μετά από αυτήν την κίνηση εκ μέρους του Ημίθεου, τα μέλη του Δικαιοδοτικού Οργάνου είναι υποχρεωμένα να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης, κάτι το οποίο απέφυγαν να πράξουν στην πρώτη φάση της προσπάθειας του Συλλόγου, επικαλούμενοι το γνωστό σκεπτικό της απουσίας έννομου συμφέροντος από πλευράς του αιτούντος.

 

Scroll Up