Προετοιμάζεται για μετεγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη ο Στάθης Καραντώνης

Συντάκτης: Share:

Ο αντιπρόεδρος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (14/12) στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον μεγαλομέτοχο, Τομ Παπαδόπουλο, ωστόσο αυτό το ταξίδι για τον Στάθη Καραντώνη αποκτά μία ιδιαίτερη σημασία.

Ο ομογενής επιχειρηματίας και “υπ’ αριθμόν 2” της διοικητικής ομάδας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, έχει αποφασίσει να μετεγκατασταθεί στη βάση της ομάδας, προκειμένου να μην στερείται η ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα από την εκ του σύνεγγυς παρουσία του ενός – έστω – εκ των δύο κορυφαίων της διοίκησης.

Στόχος του Στάθη Καραντώνη είναι να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό το διάστημα της παρουσίας του στη Φιλαδέλφεια και να περνά τις περισσότερες μέρες του μήνα στη Μίκρα, διαχειριζόμενος τα θέματα της εταιρείας αλλά και της ομάδας.

Κατά την παρουσία του εδώ τις προσεχείς μέρες και πριν πάρει την άγουσα της επιστροφής για τις ΗΠΑ, παράλληλα με τα ανοιχτά θέματα του Ημίθεου, θα ασχοληθεί επισταμένως με τα διαδικαστικά θέματα της μετεγκατάστασής του στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει ήδη αρχίζει να ρυθμίζει τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις του στη Φιλαδέλφεια, προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

Όπως προγραμματίζει ο ο αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού “Γηραιού”, από το επόμενο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα, θα είναι απολύτως έτοιμος να παραμείνει στη βάση της ΠΑΕ και της ομάδας επί μακρόν, λειτουργώντας σε ουσιαστικό επίπεδο ως ο “αντ’ αυτού” του Τομ Παπαδόπουλου και απαλλάσσοντας τον Παναγιώτη Λεωνταρά από τον τεράστιο όγκο των ευθυνών, τις οποίες έχει αναλάβει από την αρχή της διοικητικής προσπάθειας του συγκεκριμένου καθεστώτος.

Ως γνωστόν, ο εκτελεστικός σύμβουλος της ΠΑΕ και ο Στάθης Καραντώνης αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του προέδρου και είναι τα μόνα μέλη της διοίκησης, με τα οποία ο ο τελευταίος διατηρούσε στενή προσωπική σχέση από πριν αναλάβει τις τύχες της “γαλάζιας” ομάδας.

Ως εκ τούτου και μιας και ο Παναγιώτης Λεωνταράς είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χρεωθεί όλα τα ζητήματα, που αφορούσαν σε διαχείριση από πλευράς του ηγετικού κλιμακίου της διοίκησης, καθεστώς, το οποίο αναμένεται να μετριαστεί σημαντικά, μέσα από τη δυνατότητα της επί μακρόν παρουσίας του αντιπροέδρου στη Θεσσαλονίκη, από εδώ και εμπρός.