Προγραμματίζουν να μείνουν μέχρι… τέλους

Συντάκτης: Share:

Μέσα στο σαββατοκύριακο, λοιπόν, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των δύο επικεφαλής των Σωματείων, που βρίσκονται σε αυτήν την ιστορία διαπραγμάτευσης μεταξύ Ηρακλή και Βόλου ΝΠΣ, δηλαδή του Τομ Παπαδόπουλου και του Αχιλλέα Μπέου.

Από την «κυανόλευκη» πλευρά, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ καταφθάνουν αύριο στην Ελλάδα και αυτήν τη φορά έχουν αφήσει «ανοικτή» την ημερομηνία επιστροφής τους στις ΗΠΑ.

Καθότι ο χρόνος κυλά και αυτό είναι απολύτως εις βάρος του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, Τομ Παπαδόπουλος και Στάθιης Καραντώνης φέρονται να καταφθάνουν αποφασισμένοι να πιέσουν, ώστε να προκύψουν το συντομότερο δυνατό εξελίξεις στο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στην Ελλάδα μέχρις ότου πάρουν οριστικές απαντήσεις από την άλλη πλευρά και να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα σχετικα το αν θα προχωρήσει ή όχι το όλο εγχείρημα σε οριστικό επίπεδο, πέρα από σενάρια και πιθανολογήσεις.

Θεωρείται απίθανο το να αποχωρήσουν, παίρνοντας την πτήση της επιστροφής, αν πρώτα δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών τους με την πλευρά του Βόλου (ουσιαστικά, με τον Αχιλλέα Μπέο), έχοντας εισπράξει είτε το πολυπόθητο «ναι», όπως αισιοδοξούν ότι θα συμβεί, είτε το απευκταίο «όχι», που θα βάζει τον Ηρακλή σε μεγάλες περιπέτειες, σε σχέση με το αύριο της αγωνιστικής παρουσίας του…