Προϋπολογίζουν στην παρουσία Θεοδωρίδη

Συντάκτης: Share:

Οι συζητήσεις, που έγιναν και γίνονται με υποψήφιες για παραχώρηση των φορολογικών στοιχείων τους ομάδες, διεξάγονται υπό τη λογική ότι γύρω από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή έχει συσπειρωθεί μία ολιγομελής, αλλά σταθερή ομάδα οικονομικών υποστηρικτών.

Μια ομάδα επιχειρηματικών παραγόντων, η οποία φέρεται διατεθειμένη να συγχρηματοδοτήσει την προσπάθεια και να λειτουργήσει καταλυτικά ως προς την προοπτική προσθήκης ενός επιπλέον «δυναμικού» χρηματοδότη, ο οποίος μπορεί να τεθεί επικεφαλής του εγχειρήματος, ακόμη και υπό την ιδιότητα του μεγαλομετόχου και του προέδρου.

Βασικότατο ρόλο σε αυτό το μικρό γκρουπ παραγόντων διαδραματίζει η παρουσία του Ηλία Θεοδωρίδη, στην οποία τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας φαίνεται να υπολογίζουν προκαταβολικά.

Εξάλλου, στις επαφές με τον Γιάννη Καραϊσαρλή, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας για τον ΑΦΜ του Κρόνου Αργυράδων και τη συμμετοχή του ιδίου σε κυρίαρχη θέση στη νέα ΠΑΕ, από πλευράς των εκπροσώπων «Γηραιού» έγινε ξεκάθαρα λόγος για την ύπαρξη εξασφαλισμένης οικονομικής υποστήριξης στην ομάδα, θεωρώντας ως δεδομένη τη συμβολή του Ηλία Θεοδωρίδη.

Βεβαίως, ευχή όλων είναι αυτό να προκύψει και στην πραγματικότητα, καθώς η οικονομική δυναμική του όλου εγχειρήματος είναι πολύ περιορισμένη, με συνέπεια συνδρομή του συγκεκριμένου επιχειρηματικού παράγοντα κρίνεται ως κρίσιμο μέγεθος.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up