Πυξίδα προσανατολισμού

Συντάκτης: Share:

Η εβδομάδα, που άρχισε, αναμένεται να οδηγήσει τα πράγματα προς την καταληκτική τους κατεύθυνση, όσον αφορά στην υπόθεση του ποδοσφαιρικού «Γηραιού».

Όσοι θεωρούν ότι το θέμα έχει ήδη κριθεί και ότι αυτό το οποίο απομένει είναι η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, οριοθετούν αυτήν τη διαδικασία στο χρονικό πλαίσιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μολονότι η περίπτωση αυτή δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητς.

Οι λιγότερο απαισιόδοξοι εξακολουθούν να αναφέρουν ότι οι προσπάθειες, έστω και σε τυπικό επίπεδο, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες σημαντικές επαφές, η πραγματοποίηση των οποίων θα καταδείξει – σε οριστικό επίπεδο – το προς τα πού βαίνει η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ούτως ή άλλως, πάντως, οι «κυανόλευκοι» παράγοντες συμφωνούν ότι το χρονικό διάστημα μέχρι το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να λειτουργήσει ως πυξίδα προσανατολισμού για την ιστορία της επόμενης μέρας του ποδοσφαιρικού Τμήματος, καθώς οι ίδιοι είναι αναγκασμένοι από τη χρονική συγκυρία, στην οποία έχουμε φτάσει, είτε να ανακοινώσουν λύση, είτε να συγκαλέσουν Συνέλευση.

Χωρίς λύση, βεβαίως, εκείνο, το οποίο θα έχει κυρίαρχο ρόλο στη συγκέντρωση των Ηρακλειδέων, δεν είναι άλλο από το έσχατο των σεναρίων, αυτό της συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική και των προϋποθέσεων, που θα συμβεί – εφόσον αποφασιστεί οριστικά – κάτι τέτοιο.

Παράλληλα – πάντοτε σε περίπτωση «μη λύσης» – τη Συνέλευση θα απασχολήσει και οποιαδήποτε άλλη εκδοχή διεξόδου εκφραστεί η πρόταση ότι πρέπει να συζητηθεί.