Σαρώνουν το ρόστερ! Απόφαση για μαζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό!

Συντάκτης: Share:

Η μακρά σύσκεψη του προέδρου, του αντιπροέδρου και του διοικητικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματοςτου ποδοσφαιρικού Ηρακλή κατέληξε στη δραστικότατη απόφαση για θεαματική αλλαγή δεδομένων στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Τομ Παπαδόπουλος, Στάθης Καραντώνης και Ηλίας Θεοδωρίδης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν ωφελούν οι “στοχευμένες” αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας, ώστε να καλυφθούν επιδερμικά τα κενά, καθώς αυτά είναι πολλά και τρανταχτά, ενώ το υπάρχον υλικό έχει δοκιμαστεί πολλάκις και έχει αποδείξει ότι δεν έχει θέση στον Ημίθεο.

Κατά συνέπεια προέκυψε η απόφαση να προχωρήσει μια εκτεταμένη “επιχείρηση σκούπα”, με μαζικές αποχωρήσεις και εξίσου εκτεταμένη ενίσχυση από τη μεταγραφική αγορά!

Τέλος και οι Χασομέρης – Κουκόλης – Αμπάρης

Στους Μενδρινό, Μουμίν, Κούσα, Χιντζίδη και Γεωργίου, οι οποίοι βρέθηκαν ήδη εκτός ομάδας, έχουν ήδη προστεθεί οι Χασομέρης και Κουκόλης, ενώ εδώ και καιρό θεωρείται βέβαιη και η αποχώρηση Αμπάρη.

Ακολουθούν και άλλοι…

Οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν και πέραν των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, ώστε να προχωρήσει σε επίπεδο δραστικής εκκαθάρισης το ρόστερ και να επιχειρηθεί να αλλάξει αγωνιστική εικόνα η ομάδα με την έλευση νέα τεχνικής ηγεσίας και νέου αγωνιστικού υλικού σε συντριπτικό ποσοστό…