«Σκασμένος» ο Ηλίας Θεοδωρίδης…

Συντάκτης: Share:

Ο νέος διοικητικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και διοικητικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Ηλίας Θεοδωρίδης, από τη στιγμή, που ανέλαβε τα καθήκοντά του, δραστηριοποιήθηκε έντονα προς την κατεύθυνση του να βρει λύσεις για τον αγωνιστικό τομέα του Ηρακλή.

Πραγματοποίησε έναν ευρύ κύκλο επαφών με την τεχνική ηγεσία και όλους τους ποδοσφαιριστές κατά μόνας και παρουσίασε πλάνο λύσεων για οτιδήποτε υφίσταται ως εκκρεμότητα και μπορεί να ρυθμιστεί από πλευράς διοίκησης, όπως το θέμα των συμβολαίων, το οποίο έχει ήδη περάσει σε φάση δρομολόγησης.

Μετά από τη θετική έκβαση των δύο αναμετρήσεων της ομάδας με Σπάρτη και Αήττητο και ο ίδιος, όπως και οι υπόλοιποι διοικούντες, αναθάρρησε και θεώρησε ότι, σταδιακά, το αγωνιστικό σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο του και ότι οι προοπτικές για επάνοδο στο δρόμο του πρωταθλητισμού θα καταστούν σύντομα ορατές.

Όμως, η τραγική εξέλιξη της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Καυτανζόγλειο και το συγκλονιστικό πισωγύρισμα του «Γηραιού» σε βαθμολογικό επίπεδο, έχουν κάνει τον Ηλία Θεοδωρίδη να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευση και τη δυσφορία του.

Βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κόουτς της ομάδας, προκειμένου να «βγει μία άκρη» σε αυτό το επίμονο φαινόμενο της αγωνιστικής κρίσης των «κυανολεύκων» και από την πλευρά του ενισχύει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας στην απόπειρα για αλλαγή εικόνας του Ηρακλή, μέσα από την προετοιμασία σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τομέα, στον οποίο ο ίδιος θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο.