Σκέψεις για δημόσια τοποθέτηση από τον Ηλία Θεοδωρίδη

Συντάκτης: Share:

Η ΠΑΕ Ηρακλής είχε σπεύσει να δημοσιοποιήσει, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, την είσοδο του Ηλία Θεοδωρίδη  στο διοικητικό συμβούλιό της, στις 13 Νοεμβρίου 2018.

Βεβαίως, ουδέποτε πραγματοποιήθηκε (τουλάχιστον σε τυπικό επίπεδο) η είσοδος του τελευταίου στο «κυανόλευκο» διοικητικό σχήμα, χωρίς να αποκλείεται (έστω και μετά από περισσότερο από τρεις μήνες από την ανακοίνωση του γεγονότος) να πραγματοποιηθούν οι σχετικές ενέργειες και σύντομα ο Ηλίας Θεοδωρίδης να καταστεί και διοικητικός σύμβουλος.

Πάντως, μολονότι διαδραματίζει όλο αυτό το διάστημα πρωταγωνιστικό ρόλο στα διοικητικά της ομάδας – έχοντας και την επίσημη αρμοδιότητα του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά στηρίζοντας και οικονομικά την προσπάθεια -, απέφυγε επί μακρόν να προχωρήσει σε δημόσια τοποθέτηση έναντι του κόσμου του Ημίθεου.

Έστω και με σημαντική καθυστέρηση, ο Ηλίας Θεοδωρίδης φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τις επόμενες μέρες συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας θα ξεκαθαρίσει τις θέσεις, αλλά και τις προθέσεις του γύρω από την παρουσία του στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και αυτό, που αναζητείται, πλέον, είναι ένα εύθετο χρονικό σημείο για αυτόν τον σκοπό.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up