Στάση αναμονής για το αγωνιστικό τμήμα

Συντάκτης: Share:

Το υπό συγκρότηση αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή, η νέα ομάδα, η οποία επιχειρείται να δημιουργηθεί και προετοιμάζεται τις τελευταίες μέρες στο αθλητικό κέντρο του Ηλία Θεοδωρίδη στο Ωραιόκαστρο, βρίσκεται σε κατάσταση έντονης και… ανήσυχης αναμονής.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι τεχνικοί συνεργάτες του, οι ποδοσφαιριστές, που ήδη προπονούνται με την ομάδα, όπως και οι παράγοντες του Συλλόγου, αναμένουν το αποτέλεσμα της σημερινής Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, ώστε να γνωρίζουν πού οδηγείται η υπόθεση, η οποία τους αφορά άμεσα.

Είναι φυσικό και επόμενο να έχουν εισπράξει το κλίμα αρνητισμού, το οποίο εκφράζει ο κόσμος του Ημίθεου, ως προς το επιδιωκόμενο εγχείρημα και – εκ των πραγμάτων – δεν είναι βέβαιοι ότι αυτό, για το οποίο «μαζεύτηκαν» να υλοποιήσουν θα προχωρήσει σε πρακτικό επίπεδο.

Σε περίπτωση, που επικρατήσει η άποψη αποτροπής της υλοποίησης του πλάνου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όλα στον αγωνιστικό τομέα θα διαλυθούν «εις τα εξ ων συνετέθησαν» και άπαντες (τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) θα πρέπει να τραβήξουν άλλους δρόμους, έστω και τόσο χρονικά καθυστερημένα.

Αν, ωστόσο, ο σχεδιασμός εγκριθεί από τη Συνέλευση, άπαντες θα πρέπει να «φουλάρουν», προκειμένου και η ολοκλήρωση του ρόστερ να πραγματοποιηθεί τάχιστα, αλλά και η προετοιμασία να φτάσει στο καλύτερο δυνατό σημείο, υπό τις παρούσες συνθήκες.

Λογικά, από το βράδυ απόψε, θα γνωρίζουν…