Στην πόρτα της εξόδου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος…

Συντάκτης: Share:

Ως αργά χθες βράδυ κράτησαν οι διαβουλεύσεις του Τομ Παπαδόπουλου και του Στάθη Καραντώνη με τους διοικητικούς συνεργάτες τους, σχετικά με τη διαχείριση της όλης κατάστασης, η οποία διαμορφώθηκε μέσα από τα γεγονότα της Δράμας.

Είναι σαφές ότι το απίστευτα αρνητικό κλίμα, το οποίο δημιούργησε η νέα ντροπιαστική και απαράδεκτη εικόνα της ομάδας στο αγωνιστικό χώρο, βάρυνε ακόμη περισσότερο η δημόσια τοποθέτηση του προπονητή της, κατά τη συνέντευξη Τύπου. Τοποθέτηση, η οποία επέφερε βαθύ (και ίσως αγεφύρωτο) ρήγμα στις σχέσεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, γεγονός, που φέρνει το ενδεχόμενο «διαζυγίου» μεταξύ των δύο πλευρών στο προσκήνιο.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος είχαν μακρά συζήτηση με τον διοικητικό υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλία Θεοδωρίδη, καταγράφοντας το γεγονός ότι η στάση, την οποία τήρησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, επιβάρυνε την όλη κατάσταση, εφόσον είναι σαφές ότι ήδη ο κόουτς φέρει σημαντικές ευθύνες για το γεγονός ότι επί έξι αγωνιστικές, με τη δική του παρουσία στον «κυανόλευκο» πάγκο, δεν έχει κατορθώσει να φέρει κάποια ουσιαστική βελτίωση στην εικόνα, που εμφανίζει το αγωνιστικό σύνολο του Ηρακλή.

Παράλληλα, οι διαβουλεύσεις μεταξύ των διοικούντων κατέληξαν στο εύλογο συμπέρασμα καταλογισμού σημαντικής ατολμίας στον προπονητή, υπό την έννοια ότι στάθηκε με εμμονή στην πεπατημένη των επιλογών Βοσνιάδη και δεν τόλμησε τις (θεωρούμενες ως αναγκαίες) αλλαγές, οι οποίες θα στόχευαν σε ουσιαστικές τεχνικές παρεμβάσεις, με την προοπτική να βάλει τη δική του υπογραφή στα αγωνιστικά δεδομένα ο 42χρονος κόουτς και να επιχειρήσει την πραγματική ανάκαμψη του αγωνιστικού συνόλου, που του δόθηκε να διαχειριστεί.

«Ο ίδιος ο προπονητής παραδέχθηκε ότι η ομάδα  έφτασε, πλέον, στο σημείο να μην μπαίνει καν στα παιχνίδια και να είναι αγωνιστικώς απούσα. Δεν μπορεί την ίδια στιγμή να μέμφεται τη διοίκηση, γνωρίζοντας άριστα την όλη κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί», σχολίαζαν χθες βράδυ οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ…

Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης αναμένεται – ακόμη και σήμερα, Κυριακή – να συναντηθούν με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ώστε να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα, το οποίο αφορά στις σχέσεις διοίκησης – τεχνικής ηγεσίας, με πιθανότερο το ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο μεγαλομέτοχος και οι συνεργάτες του δεν επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση και τρίτη αλλαγή προπονητή στην ίδια αγωνιστική περίοδο και ενώ αυτή δεν έχει φτάσει καν στη 10η αγωνιστική της, αλλά όλα δείχνουν ότι ίσως το «διαζύγιο» με τον Ελευθερόπουλο να αποτελεί μονόδρομο, υπό τις παρούσες συνθήκες…