Στο επίκεντρο και ο Ηλίας Θεοδωρίδης

Συντάκτης: Share:

Επειδή σε τόσο δύσκολες και καθοριστικές για την αγωνιστική ύπαρξη του Ηρακλή στιγμές κανείς, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει δεν περισσεύει, οι άνθρωποι του Συλλόγου, οι οποίοι ασχολούνται εντατικά με το μέγιστο ζήτημα της εξεύρεσης λύσης, είναι φυσικό να μην αφήνουν εκτός των βολιδοσκοπήσεων τον Ηλία Θεοδωρίδη.

Έναν παράγοντα, ο οποίος – με μεγαλομέτοχο τον Τομ Παπαδόπουλο – συνεισέφερε στην προσπάθεια της περασμένης σεζόν, με ένα ποσό περί τα 300.000 ευρώ και ο οποίος είχε δηλώσει διάθεση συμμετοχής και στο εγχείρημα ενός «καθαρού» από χρέη Ημίθεου, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον ομογενή επιχειρηματία.

Σε αυτήν τη φάση, πλέον, οι συζητήσεις με τον Ηλία Θεοδωρίδη αφορούν στο κατά πόσον είναι διαθέσιμος να συνεισφέρει υπό τα νέα δεδομένα, τα οποία προέκυψαν, χωρίς δηλαδή την ιδιοκτησιακού επιπέδου παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου, αλλά με μία ΠΑΕ, που θα εκκινήσει από το μηδέν, χωρίς υποχρεώσεις από το παρελθόν.

Κι αν είναι διατεθειμένος να συνδράμει εκ νέου, αυτή η πρόθεσή του σε ποιο επίπεδο μπορεί να αφορά , δηλαδή αν υπάρχει η περίπτωση να τον ενδιαφέρει ακόμη και το να «μπει μπροστά» ως μεγαλομέτοχος ή να συμβάλλει μέσω αγοράς μέρους των μετοχών ή μέσω χορηγίας.

Όλα είναι ανοικτά και γίνεται αντιληπτό ότι όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στον οικονομικό τομέα της νέας προσπάθειας, θα συναντήσει «πολιτική ανοικτών θυρών» εκ μέρους του Ερασιτέχνη και των λοιπών φορέων της «κυανόλευκης» κοινωνίας.

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up