Στον δρόμο της επιστροφής ο Δημήτρης Κουτρομάνος

Συντάκτης: Share:

Πέρα από την εξαιρετικής βαρύτητας απουσία του Εμανουέλ Περόνε, στην Αλικαρνασσό απουσίασε από τον αγωνιστικό προγραμματισμό της  τεχνικής ηγεσίας άλλος ένα βασικός (και θεμελιώδης, για τη στήριξη του “3-5-2” σχηματισμού της ομάδας) παίκτης, όπως ο Δημήτρης Κουτρομάνος.

Ο έμπειρος Αγρινιώτης μπακ-χαφ έμεινε εκτός του αγώνα με τον Ηρόδοτο, λόγω διαστρέμματος ποδοκνημικής, που τον ταλαιπωρεί, με την ιατρική εκτίμηση να του δίνει τα περιθώρια επανόδου μέχρι την ημέρα της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

Ο Μανουέλ Ρόκα αναμένει αύριο, Τρίτη 13/2 να διαπιστώσει την πρόοδο της αποθεραπείας του 32χρονου ποδοσφαιριστή, ευελπιστώντας ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην περίπτωσή του και θα “μπει” σε πλήρεις ρυθμούς εντός της εβδομάδας.

Αυτό θα σημάνει ότι θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει με τον βασικό για τον συγκεκριμένο ρόλο παίκτη του τη δεξιά πτέρυγα της ομάδας κόντρα στους Φαίακες, την ώρα κατά την οποία σε αυτήν τη θέση απέναντι στον Ηρόδοτο ξεκίνησε ο Μάρκος Ντούνης, συνέχισε ο Κώστας Καζναφέρης και ολοκλήρωσε το 90λεπτο ο Χάμες Μπορίκο.

Δείτε Επίσης

Scroll Up