Στον Γ.Σ., στους Χορτατζήδες και με χορηγό τον Θ. Τσουρέκα η Ακαδημία

Συντάκτης: Share:

Στο χθεσινό ρεπορτάζ αναφέραμε ότι βρέθηκε λύση στήριξης της λειτουργίας των «κυανόλευκων» Τμημάτων Υποδομής, γεγονός πολύ σημαντικό για το παρόν και το μέλλον της ποδοσφαιρικής έκφανσης του Ηρακλή, καθώς αυτή διάγει τη χειρότερη και δραματικότερη περίοδο της ιστορίας της.

Σημειώσαμε ότι η λύση έχει να κάνει με την απόφαση του γνωστού Ηρακλειδέα, επιχειρηματία, Θάνου Τσουρέκα (ο οποίος επανειλημμένως έχει ενισχύσει οικονομικά προσπάθειες πολλών Τμημάτων του Συλλόγου) να αναλάβει ως διοικητικός υπεύθυνος την Ακαδημία ποδοσφαίρου και να συμβάλλει και ο ίδιος σε οικονομικό επίπεδο  – παράλληλα με τα έσοδα από τις συνδρομές των γονέων – ώστε να λειτουργήσει πλήρως η Υποδομή.

Μάλιστα, αποφασίστηκε η πλήρης αποσύνδεση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου από το Ιδρυτικό Σωματείο και η λειτουργία της υπό την αιγίδα του Γυμναστικού Συλλόγου, καθώς επιχειρείται να απαλλαγεί από οτιδήποτε απορρέει από την κατεστραμμένη – από όλες τις απόψεις – ΠΑΕ του Τομ Παπαδόπουλου.

Ήδη προχωρούν οι νομικές και φοροτεχνικές διαδικασίες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταφορά της Υποδομής στον Ερασιτέχνη Ηρακλή, ενώ αποφασίστηκε ότι το προπονητικό κέντρο των Τμημάτων Υποδομής μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. στους Χορτατζήδες.