Συνάντηση για τις ακαδημίες στον Ηρακλή!

Συντάκτης: Share:

Συνάντηση με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή αλλά και τον κόουτς της πρώτης ομάδας, Κώστα Γεωργιάδη πραγματοποίησε ο υπεύθυνος της ακαδημίας, Ηλίας Ευθυμιάδης.

 

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της επαγγελματικής ομάδας με την Κ-19 αλλά και με τις ακαδημίες του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προπονητικού τιμ, με τον Ηλία Ευθυμιάδη υπεύθυνο των ακαδημιών.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης, ο συνεργάτης του Βαγγέλης Ντίσιος, ο Τάσος Κατσαμπής και ο προπονητής της Κ-19 Μπάμπης Μαυρίδης και αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον όποιο θα πρέπει να υπάρχει μια ”γέφυρα” της πρώτης ομάδας με τις ακαδημίες. Στόχος αποτελεί οι νεαροί αθλητές να αγωνίζονται με το ίδιο αγωνιστικό και τακτικό τρόπο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα προώθησης τους, αν κριθεί σκόπιμο.

Ανάλογες συναντήσεις θα υπάρξουν και με τους προπονητές των ακαδημιών, ενώ το προπονητικό τιμ της ομάδας, θα παρακολουθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα και την αγωνιστική δράση των νεαρών ποδοσφαιριστών.