Συνάντηση στον ΓΣ, με φόντο… «Καραϊσκάκη»…

Συντάκτης: Share:

Όπως γράφουμε από χθες το απόγευμα, στην επικαιρότητα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή βρίσκεται η τελευταία απόπειρα του Τομ Παπαδόπουλου για εξασφάλιση «καθαρού» ΑΦΜ, προκειμένου να μεταβληθούν τα εταιρικά δεδομένα της ΠΑΕ και να μπορέσει η ομάδα να μετάσχει σε πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών και συγκεκριμένα στη Super League 2.

Ο λόγος για την επιχειρούμενη προσέγγιση με τη διοίκηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και απασχόλησε τη συνάντηση του μεγαλομετόχου του ποδοσφαιρικού Ηρακλή με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου, στα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ανέλυσε την κατάσταση στον Φώτη Θέο και υποστήριξε ότι η υπόθεση με τον Βόλο δεν απέτυχε λόγω οικονομικής διαφοράς, αλλά λόγω απροθυμίας του Αχιλλέα Μπέου για πλήρη μεταβολή των αγωνιστικών δεδομένων του ΝΠΣ και μεταφοράς της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Εξήγησε ότι η ύστατη απόπειρά του για εξεύρεση λύσης στρέφεται στην περίπτωση των διαπραγματεύσεων με τους Αρτινούς και σημείωσε ότι πολύ σύντομα αναμένει αποτέλεσμα και από αυτήν την κατεύθυνση (θετικό ή αρνητικό), καθώς η έκβαση αυτής της υπόθεσης θα προκύψει με το τέλος αυτής της εβδομάδας…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up