Συνέντευξη Τύπου για “τρεις”

Συντάκτης: Share:

Η επικείμενη έλευση του Τομ Παπαδόπουλου και του Στάθη Καραντώνη στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδαςσυγκεντρώνει ισχυρές πιθανότητες να σημάνει και τον προγραμματισμό παραχώρησης μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας – για τα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή – συνέντευξης Τύπου.

Αυτή, εφόσον παραχωρηθεί, θα αποτελέσει την πρώτη επίσημη και οργανωμένη δημόσια τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, από την ώρα, που ανέλαβε τις τύχες του Ημίθεου, καθώς φαίνεται ότι στην παρούσα συγκυρία το πλήρωμα του χρόνου, το οποίο ευνοεί μία τέτοια κίνηση, έχει έλθει.

Σε αυτήν τη δημόσια τοποθέτηση δίπλα στον Τομ Παπαδόπουλο θα είναι ο πλέον στενός συνεργάτης του, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στάθης Καραντώνης, ο οποίος επίσης αναμένεται να τοποθετηθεί, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει και η επίσημη παρουσίαση του Ηλία Θεοδωρίδη, ως του νέου διοικητικού υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μάλιστα, ο τελευταίος (πάντοτε υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της υλοποίησης του σχεδιασμού για συνέντευξη Τύπου) προτίθεται να τοποθετηθεί δημοσίως, ώστε να ξεκαθαρίσει όλα τα σχετικά γύρω από τον δικό του ρόλο και παρουσία κοντά στην ομάδα, τις σκέψεις του, αλλά και τις προοπτικές, που υφίστανται για το αγωνιστικό τμήμα.