Τα δεδομένα για το «κυανόλευκο» ρόστερ

Συντάκτης: Share:

Η πρώτη συγκέντρωση αγωνιστικού δυναμικού για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή στα γραφεία του Ερασιτέχνη έθεσε σε ρεαλιστική βάση το όλο εγχείρημα.

Σε πρακτικό επίπεδο, Κώστας Ηλιάδης και Μαργαρίτης Κεχαγιάς είδαν να τίθενται στη διάθεσή τους πέντε (5) ποδοσφαιριστές από εκείνους, που ήθελαν να έχουν μαζί τους από το επίπεδο της Κ19 και έξι (6) από τους αντίστοιχους της Κ17.

Σε αυτήν την «ενδεκάδα», τις αμέσως επόμενες μέρες, θα προσθέσουν νεοεισερχόμενους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές – σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο – οι οποίοι θα αρχίζουν να προπονούνται με την ομάδα δοκιμαζόμενοι.

Παράλληλα, το ρόστερ θα ενισχυθεί ποιοτικά, αλλά και ποσοτικά με τις «έμπειρες προσθήκες» ποδοσφαιριστών με «κυανόλευκο» παρελθόν, οι οποίες φαίνεται να συνεχίζονται.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να οριστικοποιηθεί ένα ρόστερ άνω των 20 ποδοσφαιριστών, ώστε ο Ηρακλής να είναι καθ’ όλα έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου.

Οι δε προπονήσεις προετοιμασίας αρχίζουν από σήμερα, Τρίτη 1/10 και θα διεξάγονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. στους Χορτατζήδες, στις 15:00.