Τεράστια η ανησυχία στην οργανωμένη βάση

Συντάκτης: Share:
Τεράστια η ανησυχία στην οργανωμένη βάση

Όλο το περιβάλλον της «κυανόλευκης» κοινωνίας δυσφορεί και ανησυχεί έντονα από την απουσία ουσιαστικών εξελίξεων στο θέμα της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ φτάσαμε στα μισά του Αυγούστου.

Εύλογα και η οργανωμένη οπαδική βάση του Συλλόγου εκφράζει τεράστια ανησυχία και προβληματισμό για την επόμενη μέρα, καθώς βρίσκεται από την αρχή κοντά στο εγχείρημα για εξεύρεση διεξόδου στο μέγιστο αυτό πρόβλημα.

Συμμετείχε και συμμετέχει στις συσκέψεις των φορέων, ως ένας εξ αυτών, καταθέτει άποψη και – κυρίως – ενημερώνεται για όλα τα τεκταινόμενα και τις αδυναμίες, που υπάρχουν και κρατούν στο πεδίο της αναποτελεσματικότητας το εγχείρημα.

Διατηρείται ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των οργανωμένων και των παραγόντων του Γυμναστικού και της επιτροπής, οι οποίοι «τρέχουν» την προσπάθεια, σχεδόν επί καθημερινής βάσης, με τους πρώτους να εκφράζουν, μεν, την αγωνία τους, αλλά και την έμπρακτη διάθεση συμπαράστασης σε οτιδήποτε προκύψει και είναι προς την κατεύθυνση του συμφέροντος του Ηρακλή.

Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσουν παρεμβατικά, καθώς δεν επιθυμούν να «χρεωθούν» οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει, ωστόσο στηρίζουν και περιμένουν την τελική έκβαση, όπως και την τελική απόφαση του συνόλου της οικογένειας του Ημίθεου για το καυτό αυτό ζήτημα.

 

 

Scroll Up