Θέλει να καλύψει και το χαμένο έδαφος

Συντάκτης: Share:

Με προγραμματισμό δύο κατευθύνσεων αρχίζει από σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Μαρσέλο Τροΐζι.

Ο 43χρονος τεχνικός θα επιχειρήσει, όπως είναι λογικό, να προετοιμάσει τακτικά – αλλά και ψυχολογικά – τους παίκτες του για τη δύσκολη μάχη μέσα στην έδρα ενός ισχυρού αντιπάλου, ο οποίος θα επιδιώξει εξίσου σθεναρά με τους «κυανόλευκους» την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Παράλληλα όμως, ο Βραζιλιάνος και το επιτελείο του έχουν καταστρώσει ένα πλάνο διαχείρισης ενός μειονεκτήματος, το οποίο διαμορφώθηκε μέσα από την απόφαση των ποδοσφαιριστών να μην πραγματοποιήσουν ούτε μία προπόνηση στο χρονικό πλαίσιο της Μ. Εβδομάδας, θέλοντας να καταδείξουν τη δυσφορία τους για τις οφειλές της διοίκησης προς αυτούς.

Στόχος του Τροΐζι είναι να καλυφθεί κενό τεσσάρων προπονήσεων, οι οποίες χάθηκαν, μέσα στο διάστημα, που μεσολαβεί ως την Κυριακή, με συνέπεια οι πρώτες προπονήσεις αυτής της εβδομάδας να είναι στοχευμένες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Βεβαίως, φυσιολογικά, ο κόουτς θα «ρίξει» επίπεδα προπόνησης όσο πλησιάζει η μέρα του παιχνιδιού, ευελπιστώντας ότι, μέχρι τότε, η ομάδα θα έχει βρεθεί σε επιθυμητό σημείο αγωνιστικής ετοιμότητας.