Θέος: «Αυτήν την στιγμή ο Ηρακλής δεν έχει ποδοσφαιρικό τμήμα»

Συντάκτης: Share:

Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο  πρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλή, Φώτης Θέος, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του «Γηραιού».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα:«Αυτήν την στιγμή που μιλάμε ο Ηρακλής δεν έχει ποδοσφαιρικό τμήμα. Προσπαθούμε σε πρώτη φάση να ανιχνεύσουμε που βρισκόμαστε».

Για τις συζητήσεις με τον Αχιλλέα Μπέο: «Σε πρώτη φάση μας ζητήθηκε η ομάδα την πρώτη χρονιά να είναι στον Βόλο. Το ουσιαστικό πρόβλημα όμως για εμάς είναι ποιος θα εγγυηθεί για αυτήν την ομάδα. Μπορούμε να βρούμε πολλές ομάδες διαθέσιμες αλλά δεν έχουμε άτομο για να βγει μπροστά».

Για τους ανθρώπους που είναι δίπλα στον Ηρακλή: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν πραγματικά μία αξιόλογη προσπάθεια να βρουν μία λύση. Να βρουν μία λύση όμως που να μπορούν και οι ίδιοι να ανταπεξέλθουν, γιατί οι τσέπες στην εποχή μας είναι για συγκεκριμένα πράγματα».

Για το αν ο Τομ Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν: «Την προσωπική μου άποψη την γνωρίζετε, για εμένα αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν. Αν θέλει η υπόλοιπη οικογένεια του Ηρακλή να τον κρατήσει, ας τον κρατήσει. Εμείς σαν Γ.Σ Ηρακλής δεν θα τον κρατήσουμε».

Για την Μίκρα: «Είναι τεράστιο λάθος από την πλευρά μας που αφήσαμε να γίνει αυτό το πράγμα στο ποδόσφαιρο. Το κακό είναι ότι δεν μιλήσαμε όταν έπρεπε, και καλά να πάθουμε για ότι γίνεται».

Για τις εργασίες σε Κατσάνειο και Καυταντζόγλειο: «Κάνουμε εργασίες για να συμμαζέψουμε τις εγκαταστάσεις που έχουμε. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έχουν τι να κάνουν κάθε μέρα και έρχονται με τα σπρέι να λερώσουν τα δικά μας ντουβάρια».

Για το μπασκετικό τμήμα: «Έχει γίνει ΚΑΕ με τον κ. Δρακόπουλο πρόεδρο, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Δείτε Επίσης

Scroll Up