Το χρονικό ενός επικοινωνιακού τεχνάσματος…

Συντάκτης: Share:
Το χρονικό ενός επικοινωνιακού τεχνάσματος…

Οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, πράγματι, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν είχαν… βγει στη γύρα, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως αυτές προέκυψαν από την πρόσφατη αναδιάρθρωση του Βασιλειάδη (Super League, Super League 2, Football League) – στην προοπτική να είναι καλυμμένοι για το ενδεχόμενο αρνητικής τροπής στο θέμα του Βόλου – προσέγγισαν την ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Ο μεγαλομέτοχός της, Οδυσσέας Δράκος, υπήρξε – σε εκείνη τη φάση – θετικός στο να παραχωρήσει την ιδιοκτησία της ομάδας και, μάλιστα, με σχετικά χαμηλό τίμημα.

Ωστόσο, έθετε την αυστηρή προϋπόθεση ότι η ομάδα δεν θα έπρεπε να μετακινηθεί από τη βάση της, δηλαδή την Άρτα, καθιστώντας απολύτως ασύμφορη την περίπτωση για τις ανάγκες των «κυανολεύκων».

Έκτοτε, δεν εντοπίστηκε ανάλογη περίπτωση και στις τρεις κατηγορίες, με τους παράγοντες του «Γηραιού» να είναι αναγκασμένοι να στραφούν αποκλειστικά και μόνο στο θέμα της επαφής με τον Βόλο ΝΠΣ.

Όμως, θέλοντας να επιχειρήσουν μία δεύτερη προσπάθεια και να «παίξουν τα τελευταία χαρτιά τους» στην προοπτική να πιέσουν και να εξασφαλίσουν συμφωνία με τον Αχιλλέα Μπέο, θεώρησαν ότι θα ήταν χρήσιμο να αφήσουν να διαρρεύσει ότι επαναπροσεγγίζουν με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας την πλευρά των Αρτινών, ώστε να μην δημοσιοποιηθεί ότι «ξαναπαλεύουν» την υπόθεση με τους Θεσσαλούς…

Επρόκειτο, ουσιαστικά, περί ενός επικοινωνιακού τεχνάσματος συγκάλυψης, ωστόσο η ουσία ήταν το να έχουν επιτυχία στον πραγματικό στόχο της προσπάθειάς τους, κάτι, που σύμφωνα με τις δηλώσεις Μπέου στη SFINA.GR, δεν το κατόρθωσαν…

Scroll Up