Το επικρατέστερο, αλλά δύσκολο σενάριο και η τραγική εκδοχή

Συντάκτης: Share:

Ο ωμός ρεαλισμός επιμένει ότι, όσο και να το καθυστερεί ο Τομ Παπαδόπουλος, βιώσιμη λύση για την επόμενη μέρα του Ηρακλή – όπως ευαγγελίζεται στις ανακοινώσεις του –  δεν μπορεί να φέρει, ιδίως μετά το οριστικό «ναυάγιο» της απόπειρας συμφωνίας με τον Βόλο.

Στην ουσία, φαίνεται ότι πλησιάζουν οι μέρες, κατά τις οποίες – για μια ακόμη φορά – η ποδοσφαιρική έκφανση του Συλλόγου θα υποστηριχθεί από τους φορείς της «κυανόλευκης» κοινωνίας, προεξάρχοντος του Γυμναστικού Συλλόγου.

Σε αμιγώς πρακτικό επίπεδο, αυτό το οποίο έχουν να διαχειριστούν οι επιτελείς του Συλλόγου είναι το απόλυτο αδιέξοδο, αν αναλογιστεί κανείς ότι τις ενέργειες τις οποίες μπορούν να κάνουν – υποτίθεται, τουλάχιστον, ότι – τις έχει ήδη πραγματοποιήσει και ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, προκειμένου να βρει λύση για την επόμενη μέρα και να επιβιώσει και η δική του παρουσία στα πράγματα της ομάδας.

Πρόκειται για την αναζήτηση διεξόδου μέσω εταιρικής μεταβολής, με την απόκτηση των φορολογικών δεδομένων άλλου σωματείου, σε κάποια από τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αναδιάρθρωση.

Προφανώς αυτές οι ενέργειες θα δώσουν βαρύτητα περισσότερο στη Super League 2 και στη Football League (ιδίως στον χώρο της τελευταίας), καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή για τη μεγάλη κατηγορία, αλλά – και πάλι – το εγχείρημα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο…

Όλα αυτά, ενώ κανείς στον Ημίθεο δεν θέλει να σκέφτεται την περίπτωση καταφυγής στο – καταστροφικό για την ομάδα – ολικό restart, μέσω συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα…

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up