Το πρόβλημα του κόσμου δεν είναι ο ΑΦΜ, αλλά οι προϋποθέσεις και η προοπτική

Συντάκτης: Share:
Το πρόβλημα του κόσμου δεν είναι ο ΑΦΜ, αλλά οι προϋποθέσεις και η προοπτική

Για να άρουμε κάποιες παρανοήσεις, οι οποίες – είτε σκοπίμως, είτε μη σκοπίμως – αρχίζουν να δημιουργούνται στο «κυανόλευκο» περιβάλλον, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο κόσμος του Ηρακλή δεν έχει περάσει στο πεδίο του παραλογισμού.

Δεν απέρριψε το πλάνο συνεργασίας με τον Άρη Παλαιοχωρίου, επειδή αρνείται ότι η μοναδική λύση – με την ΠΑΕ κατεστραμμένη από το οικονομικό βάρος, που φορτώθηκε – είναι η αλλαγή φορολογικών στοιχείων για τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο.

Αρνήθηκε να συναινέσει στο επιχειρούμενο σχεδιασμό, επειδή αυτός ακύρωνε κάθε έννοια αξιοπρέπειας του Συλλόγου και του ιδιαίτερου και μεγάλου brand name του στον ελληνικό ποδοσφαιρικό, αλλά και ευρύτερα, αθλητικό χώρο.

Επρόκειτο για απόκτηση της φορολογικής ταυτότητας από μία ομάδα ενός χωριού της ορεινής Χαλκιδικής, για συμμετοχή στο επίπεδο της 4ης κατηγορίας και μάλιστα με τους γνωστούς επικοινωνιακούς περιορισμούς χρήσης του ονόματος και του εμβλήματος του Ημίθεου.

Και, μάλιστα, όλα αυτά, χωρίς βιώσιμη προοπτική μέλλοντος, καθώς εξακολουθούσε – και εξακολουθεί – να απουσιάζει ο αξιόπιστος επενδυτής, ο οποίος θα μπορούσε να στηρίξει έστω και την προοπτική επανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, μέσω ενός πιθανού προβιβασμού στη Football League.

Αντιθέτως, εφόσον αυτός ο… πολυπόθητος χρηματοδότης προκύψει για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και υποστηρίξει project αλλαγής φορολογικής ταυτότητας για την ΠΑΕ, το οποίο θα επαναφέρει αυτομάτως την ομάδα στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου, θεωρείται βέβαιο ότι ο «κυανόλευκος» κόσμος θα συμπεριφερθεί με ορθολογισμό, αναγνωρίζοντας ότι η επόμενη μέρα της ομάδας του διέπεται από βιώσιμη προοπτική, η οποία λαμβάνει άμεσες διαστάσεις υλοποίησης…

 

 

Scroll Up