Το θετικό σενάριο απαιτεί προεργασία

Συντάκτης: Share:
Το θετικό σενάριο απαιτεί προεργασία

Στην περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ είναι θετική για τον Ηρακλή, θα πρέπει να τρέξουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις, που αποτελούν προϋπόθεση ανταπόκρισης του «κυανόλευκου» οργανισμού στο όλο εγχείρημα.

Πέρα από τις διαδικασίες, οι οποίες αφορούν στην ΕΠΟ, δηλαδή το κατά πόσον θα υλοποιήσει την εντολή, που θα λάβει από το δικό της Δικαιοδοτικό Όργανο και σε ποια από τις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες θα τοποθετήσει τον Ημίθεο, υπάρχουν αναγκαίες εκκρεμότητες, οι οποίες θα πρέπει να ρυθμιστούν από πλευράς της ομάδας.

Η αναφορά δεν γίνεται σε διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ – προφανώς μέσω του πρωτογενούς ΑΦΜ της – ο οποίος θα είναι απολύτως «καθαρός», αλλά έχει να κάνει με το τεράστιο έλλειμμα, που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση ο ποδοσφαιρικός «Γηραιός».

Η απουσία ισχυρής χρηματοδότησης της προσπάθειας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιτυχία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και σαφή προοπτική για το μέλλον η εταιρική και αγωνιστική επανεκκίνηση της ομάδας.

Οι παράγοντες του Συλλόγου εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι το κίνητρο της σύστασης μιας νέας ΠΑΕ με απολύτως απαλλαγμένη από υποχρεώσεις εταιρική ταυτότητα και χωρίς καν την ανάγκη και τα έξοδα εξαγοράς ενός ΑΦΜ, με την παράλληλη συμμετοχή τουλάχιστον στη Super League 2, θα αποτελέσει βάση άμεσης εξεύρεσης λύσης στο επενδυτικό πρόβλημα.

Μάλιστα, ήδη πραγματοποιείται η απαραίτητη προεργασία προς αυτήν την κατεύθυνση και σε αυτόν τον τομέα, όμως τα πάντα – όπως είναι εύλογο – θα εξαρτηθούν από το ποια θα είναι η απόφαση της Ομοσπονδίας, σχετικά με την τύχη του αιτήματος των «κυανολεύκων».

 

 

Scroll Up