Ζυμώσεις για επενδυτή

Συντάκτης: Share:

Ερασιτέχνης και επιτροπή σωτηρίας θέλουν να εμφανιστούν σε απόλυτη ετοιμότητα στην προοπτική να προκύψει κάποια θετική απόφαση από πλευράς της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηριχθεί δυναμικά το εγχείρημα της συμμετοχής στη Super League 2, με τη χρήση του πρωτογενούς ΑΦΜ της ΠΑΕ, χωρίς καμία καταγεγραμμένη οφειλή από το παρελθόν και αυτή η περίπτωση απαιτεί αλλαγή δεδομένων.

Να πειστούν, δηλαδή εξωτερικοί προς την οικογένεια του Ημίθεου παράγοντες να προσέλθουν και να μπουν δυνατά στην προσπάθεια του ιδιοκτησιακού της νέας «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, υπό τις συνθήκες, τις οποίες θα διαμορφώσει μια τέτοια απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου.

Μπορεί τα αντίστοιχα δεδομένα στην προοπτική εξαγοράς ΑΦΜ από ομάδα της Football League και συμμετοχής στη συγκεκριμένη κατηγορία να μην είναι θετικά, ωστόσο, οι παράγοντες του «Γηραιού» εκφράζουν την αισιοδοξία ότι, πιθανή απόφαση αποδοχής του αιτήματος της ομάδας, θα σημάνει αλλαγή συνθηκών και στον διοικητικό τομέα.

Ήδη διενεργούν επαφές για το συγκεκριμένο θέμα και επιχειρούν να εμφανίσουν λύσεις στην πιθανότητα θετικής έκβασης των πραγμάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι – σε εκείνη την περίπτωση – το κλίμα θα είναι διαφορετικό και ότι η συμμετοχή της ομάδας στη 2η τη τάξει επαγγελματική κατηγορία θα βρεθεί τρόπος ώστε να υποστηριχθεί οικονομικά.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up