Ιβάν Σαββίδης: Τρεις κλεμμένοι τίτλοι στα 10 χρόνια, είναι… πολλοί;

Συντάκτης: Share:

Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια με τον Ιβάν Σαββίδη στο “τιμόνι” της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όπως είναι φυσιολογικό, ο απολογισμός είναι αναπόφευκτος…

Στα 10 αυτά χρόνια, ο Ιβάν Σαββίδης έριξε 164 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε στην τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ, ένα ποσό πολύ μεγάλο, που ανέβασε επίπεδο τον ΠΑΟΚ και άλλαξε τον ρου της ιστορίας του, γιατί εάν θυμηθείτε πώς ήταν ο ΠΑΟΚ πριν 10 χρόνια μετά από τις διοικήσεις Βρύζα-Ζαγοράκη και σε ποιο επίπεδο είναι σήμερα, θα καταλάβετε γιατί ο Σαββίδης πλησιάζει στην ουσία του όρου “ευεργέτης”, ενώ θα γίνει “μεγάλος ευεργέτης” μόλις χτίσει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Για τα 164 εκατομμύρια όμως, που έχει βάλει έως τώρα, για τα πολλά λεφτά που έβαλε, οι τίτλοι που πήρε είναι λίγοι!

Ένα πρωτάθλημα, τέσσερα κύπελλα με ένα αήττητο νταμπλ, το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, είναι λίγοι, ελάχιστοι τίτλοι, ενώ του έκλεψαν σίγουρα ένα πρωτάθλημα, του 2018 (με τον Κομίνη για λογαριασμό της ΑΕΚ) και τον “παραπλάνησαν” το 2020 με την υπόθεση δήθεν πολυιδιοκτησίας για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, ενώ και εκείνο μπορούσε να το πάρει ο ΠΑΟΚ!

Τουλάχιστον ακόμη δυο πρωταθλήματα και το περσινό κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, όπου έφαγε τη “σφαγή” από τη διαιτησία θα έπρεπε να είχε ο ΠΑΟΚ στη δεκαετία Σαββίδη: Τρία πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα!

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο απολογισμός που θα ικανοποιούσε και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, που “μάτωσε” οικονομικά για την ομάδα, την αγάπησε, τη λάτρεψε, αυτός και τα παιδιά του και είναι έτοιμος για το μεγάλο, το τεράστιο βήμα: “Νέα Τούμπα”!

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν “μάννα εξ ουρανού” για τον ΠΑΟΚ πριν από 10 χρόνια, πλήρωσε τα χρέη της ΠΑΕ και συνεχίζει! Γερός να είναι!