Ισόπαλοι στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Share:

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των play out, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, με τελικό σκορ το 1-1.

Οι γηεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Αγκιμπού Καμαρά. Στο 27ο λεπτό ο Παμλίδης βρήκε στον δρόμο προς τα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Ηπείρου.

Ο Ατρόμητος εν συνεχεία προσπάθησε να βρεί να βρει το γκολ, ωστόσο οι Γιαννιώτες είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Τσιντώτα, ο οποίος είπε όχι σε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα λίγα λεπτά πριν την λήξη οι παίκτες του Ατρομήτου είδαν την μπάλα να σταματάει δύο φορές στο δοκάρι, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ Γκονζάλες, Κούεν, Καμαρά- Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπορταγκαράι, Τσαβός, Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης, Σταματελόπουλος.