Κατάθεση ψυχής από Γιώργο Κούδα: “Ποτέ δεν ήθελα να γίνω πλούσιος, θα μιλήσω με Άγγελο, πρέπει να βάλουμε το δικό μας dna στην ομάδα”(aud)

Συντάκτης: Share:

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Γιώργος Κούδας μιλώντας στον Focus Fm 103,6 με αφορμή τα γενέθλιά του.

Μεταξύ άλλων είπε: “Ποτέ δεν ήθελα να γίνω πλούσιος, αν και θα μπορούσα, είχα προτάσεις από την πολιτική, μου έστρωναν χαλί και χρήμα στα πόδια μου, που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το είπα και στον Γιόχαν (σ.σ. Κρόιφ), όταν μου έκανε πρόταση να πάω στην Εσπανιόλ, όπου ήταν ο πεθερός του τεχνικός διευθυντής. Τι να έρθω να πάρω ένα εκατομμύριο παραπάνω και να κάθομαι στον πάγκο; Εγώ θέλω να παίζω. Του λέω να πάω εκεί να πάρω πέντε δραχμές παραπάνω και να μην έχω πέντε φίλους; Είχα την δική μου λογική στις αποφάσεις που έπαιρνα”.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Άγγελου Αναστασιάδη στην θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επεσήμανε: “Την Κυριακή στο μνημόσυνο του Σταύρου του Σαράφη είπαμε δύο κουβέντες. Ήταν μαζί και ο Κούλης ο Αποστολίδης. Κλείσαμε ένα ραντεβού να πιούμε ένα τσίπουρο δικό του (σ.σ. του Αναστασιάδη) και να πούμε τα δικά μας. Ανάλογα με το πρόγραμμα του Άγγελου θα πάμε να συζητήσουμε. Να του πούμε και ορισμένες παθογένειες που ξέρουμε εμείς. Γιατί ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μία άλλη τροχιά, την οποία πρέπει να την βάλουμε στην δική μας λογική. Βλέπετε, έχει βάλει τόσα χρήματα (σ.σ. ο Ιβάν Σαββίδης) και δέχεται τόσο πόλεμο”.

Για τα νέα παιδιά (Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια κ.α.) τόνισε: “Αυτά θέλω να συζητήσω με τον Άγγελο. Βλέπουμε τις λογικές των εκάστοτε προπονητών. Να πάει ο ένας απ’ εδώ, ο άλλος απ’ εκεί, για να ψηθούν. Τα νέα παιδιά πρέπει να ψηθούν στον ΠΑΟΚ. Πώς ψήθηκα εγώ 17 χρονών; Αυτή την λογική πρέπει να περάσουμε σ’ αυτά τα παιδιά. Να τα στηρίξουμε. Πρέπει να γίνεται μία διαχείριση τέτοια, μέσα από την οποία να βγάζουμε το δικό μας dna και να το βάζουμε στην πρώτη ομάδα. Είδαμε έβαλε ένα παιδάκι 19 χρονών (σ.σ Κωνσταντέλια) με τον Ιωνικό και ήταν ο πρώτος παίκτης” .

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα υπογράμμισε: “Εγώ παίζω… ψυχικά σε κάθε παιχνίδι. Τον ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία παιχνίδια τον χάρηκα. Εκείνο το τσίκι, τσίκι, δεν μ΄ αρέσει. Το βλέπω, βέβαια, σε αρκετές ομάδες. Είναι η σύγχρονη τάση στο ποδόσφαιρο. Στα τελευταία παιχνίδια μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, είναι αλήθεια”.

Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη: