Κι άλλο ΑΦΜ “ψάχνει” ο Τομ Παπαδόπουλος, μέσω Καραντώνη!!

Συντάκτης: Share:
Ένα βήμα πριν ανοίξει τα χαρτιά της η διοίκηση

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος του Ηρακλή βρίσκεται σε απόγνωση με όσα έχουν γίνει στην ομάδα του και βλέποντας ότι υπάρχει μια ομάδα (Ηρακλής 2015) η οποία παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣΜ…

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει αυτό το μεγάλο λαό, όχι μόνο τους οπαδούς, αλλά τους χιλιάδες φιλάθλους της ιστορικής ομάδας, που περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι η “επόμενη μέρα” της ομάδας.

Ο ερχομός του Στάθη Καραντώνη από την Αμερική θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν, με αγορά ΑΦΜ και οι πρώτες επαφές θα (ξανα)γίνουν με τον Αχιλλέα Μπέο για το ΑΦΜ του Βόλου, που ονομάζεται κανονικά “Πύδνα Κίτρους” με έδρα την Κατερίνη.

Εάν δεν βρεθεί άκρη (για διάφορους λόγους) με τον Μπέο, ο Στάθης Καραντώνης έχει PLAN B, το οποίο μάλιστα του το πρότειναν κάποιοι Ηρακληδείς, ανεξάρτητα εάν αυτό το δεύτερο ΑΦΜ είναι σε κατώτερη κατηγορία (δεν είναι της Τρίγλιας, για να σας προλάβουμε).

Στόχος είναι να επανέλθει ο Ηρακλής στις εθνικές κατηγορίες και όχι στη Γ΄ εθνική, άρα όπως γίνεται αντιληπτό, το δεύτερο ΑΦΜ, που πωλείται, είναι είτε από την Superleague 2, είτε από την Football League.

Μετά την Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις…

 

Scroll Up