Κώστας Γεωργιάδης: “Ο Ηρακλής είναι οικογένεια, υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον πρόεδρο”!

Συντάκτης: Share:

Τηλεοπτική συνέντευξη με αποκαλύψεις από τον προπονητή του Ηρακλή, Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος μίλησε στην TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ”, όπου παρενέβη και ο πρόεδρος της ομάδας, Στράτος Ευγενίου, ενώ τέθηκε το θέμα της πιθανής ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο προπονητής των “κυανόλευκων”, τόνισε:

-“Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον πρόεδρο και η πρότασή του για ανανέωση συμβολαίου με τιμά, είμαστε πάρα πολύ θετικοί και ήδη ξεκινάμε για να βελτιώσουμε την ομάδα για του χρόνου. Φέτος, στην αρχή, αντιμετωπίσαμε τη δυσπιστία, κάτι που το βλέπω φυσιολογικό, οι οπαδοπί του Ηρακλή έχουν βιώσει πάρα πολλά και έπρεπε να πείσουμε και τον κόσμο για την γνησιότητα της προσπάθειάς μας, κάτι που το κατάλαβαν προς το τέλος του πρωταθλήματος”.

-“Έχουμε τον κορμό και τα παιδιά που εκπαιδεύονται, αλλά θέλουμε προσθαφαιρέσεις για τους υψηλούς στόχους της επόμενης χρονιάς, αλλά εάν λάβετε υπόψη σας ότι πέρσι δεν υπήρχαμε στην αρχή και πήγαμε ελάχιστοι για προετοιμασία, σιγά-σιγά συμπληρώθηκε το ρόστερ και στο δεύτερο γύρο παίξαμε την καλύτερη μπάλα, νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να θεωρηθεί θετικό. Πιο σημαντικό για μένα, είναι ότι η ομάδα βάζει γκολ και αγκαλιάζονται όλοι οι παίκτες, ο Ηρακλής είναι οικογένεια και έτσι θα προχωρήσουμε. Είναι αλήθεια ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση και αυτό συζητάμε με τους ανθρώπους της ομάδας, καθημερινά. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως τέλος Μαϊου και μετά θα φύγουν διακοπές οι παίκτες, για να μπούμε στις μεταγραφικές αναζητήσεις’.