Κούγιας: “Αυτό θα γίνει με Κάτσε, Ουάρντα, όταν παίζουμε με τον ΠΑΟΚ”!!

Συντάκτης: Share:

Ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΕΛ, Ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε στον FOCUS 103,6 για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με το VAR και την πορεία της ΑΕΛ, αλλά και για τους δανεισμούς Ουάρντα, Κάτσε στην ομάδα του…

Είπε, μεταξύ άλλων:

-“Έχβ ήδη δυο κλήσεις σε απολογία γιατί μίλησε για το VAR και βάζουμε προβλήματα με το VAR! Αλλού θα δώσει λύσεις και αλλού όχι, αν δεν το μάθουν οι διαιτητές-χειριστές του”

-“Ο Μαρινάκης παίρνει τις μετοχές της NOVA, μιας εταιρίας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο, αλλά εάν το κάνει, θα αποκτήσεο μονοπωλιακό χαρακτήρα και μετά θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την αντιμετώπιση των ομάδων που έχουν συμβόλαιο με τη NOVA. Εκεί υπάρχει ένα θέμα, πώς θα γίνονται οι πληρωμές και οι πιέσεις…”

-“Ο ΠΑΟΚ μας έδωσε δυο πολύ σπουδαίους παίκτες, τον Ουάρντα και τον Κάτσε και γι αυτό ευχαρίστησα την οικογένεια Σαββίδη, που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των συμβολαίων τους, ενώ εμείς θα συμβάλλουμε με λίγα λεφτά. Οι δυο παίκτες όταν παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, δεν θα αγωνίζονται, είτε σε πρωτάθλημα είτε σε κύπελλο…”

-“Ο Ουάρντα έχει φοβερή λαοφιλία στη Λάρισα, γίνεται χαμός όπου πηγαίνει, τον σταματάνε γονείς για να βγει φωτογραφία με το παιδί τους, είναι φοβερός τύπος και εγώ με τέτοιους τύπους τα πάω πολύ καλά. Ο Ουάρντα είναι στεναχωρημένος με τον Λουτσέσκου, γιατί δεν του έδωσε τις κατάλληλες ευκαιρίες…”

-“Η εθνική ομάδα έχει καταπληκτικούς τερματοφύλακες, έχει δυνατά στόπερ, δεκάρια, αλλά δεν έχει δεξιά μπακ. Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Τοροσίδης, κάποτε έρχεται το τέλος της καριέρας και θα έπρεπε να παίζει ο Μπακάκης. Εάν είχα τον Κουρμπέλη και έκανε αυτό το πέναλτι, θα τον έδιωχνα από την ομάδα…”

 

 

Δείτε Επίσης

Scroll Up