ΞΕΣΠΑΣΜΑ: “Δώστε με στον ΠΑΟΚ, θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα, που με θέλει”! (pic)

Συντάκτης: Share:

Μέσα στην γενικότερη μεταγραφολογία που επικρατεί, ο ΠΑΟΚ κινείται μεθοδικά και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Ζοσέ Μπότο να βρίσκεται σε εγρήγορση και να περιμένει να ολοκληρωθούν άλλες δυο ή τρεις μεταγραφές…

Ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, πάντως, ο Κάλεντ Νάρεϊ, πήρε πρωτοβουλία και μίλησε στη διοίκηση της ομάδας του, Φορτούνα Ντίσελντορφ και ζήτησε να τον πουλήσουν στον ΠΑΟΚ!

Τι είπε ο Νάρει: “Δώστε με στον ΠΑΟΚ, πάρτε τα χρήματα που σα δίνουν και αφήστε με να παίξω εκεί, στην πρώτη κατηγορία και να παίξω και Ευρώπη, εδώ δεν θα παίξψ πάλι στη Β΄Γερμανίας, δεν έχω να προσφέρω τίποτε περισσότερο, ο ΠΑΟΚ με γεμίζει σαν ομάδα, δώστε με…”

Ο Κλάους Άλοφς, ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα φυσικά και θέλει να πάρει όσα χρήματα παραπάνω μπορεί για τον Νάρεϊ, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε συγκεκριμένη πρόταση και δεν ανεβαίνει: 1 εκ. ευρώ και τέλος για τη Φορτούνα!

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και η αποφασιστικότητα του Νάρεϊ πολύ μεγαλύτερη, για να παίξει στην Τούμπα, με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά!