Αποστολή στο γήπεδο από τον Μακεδονικό – Οι σίγουροι απόντες

Συντάκτης: Share:

Το απόγευμα της Τετάρτης (05/10, 16:00), ο Μακεδονικός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας για μονή αναμέτρηση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά από μια σκληρή προετοιμασία που διήρκησε δύο μήνες (πρώτη προπόνηση στις 9 Αυγούστου), με επτά φιλικά παιχνίδια και πολύ ιδρώτα να μεσολαβούν, οι «πράσινοι» φτάνουν σιγά σιγά στο σημείο και το επίπεδο που επιθυμεί ο Γιώργος Αμανατίδης και οι συνεργάτες του. Φυσικά, τα περιθώρια βελτίωσης είναι ακόμη πολλά και η πρεμιέρα στο Κύπελλο είναι η πρώτη ευκαιρία να προστεθεί και αγωνιστική πίεση στο ενενηντάλεπτο της ομάδας και να αξιολογηθεί ακόμη καλύτερα η συμπεριφορά και η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Η προετοιμασία του Μακεδονικού ολοκληρώθηκε με το πενθήμερο καμπ στην Πτολεμαΐδα και το Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης», εκεί όπου η αποστολή απομονώθηκε από την καθημερινότητα της πόλης, επικεντρώθηκε στην δουλειά, εστίασε στην τακτική και οραματίστηκε όσα έρχονται στην σεζόν…

Η αποστολή του Μακεδονικού θα ανακοινωθεί από τον Γιώργο Αμανατίδη στους ποδοσφαιριστές την ημέρα του αγώνα, όταν θα συγκεντρωθεί η ομάδα στο στάδιο. Οπωσδήποτε εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι τραυματίες Μπάγκολα και Ανθουλάκης, οι νεοφερμένοι Τσίφτσι και Τσιλιγγίρης, καθώς και ο Εμπεσίλιο, που ούτως ή άλλως δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα.