Δεληζήσης: «Στόχος του Άρη είναι ο τελικός”

Συντάκτης: Share:

Ο αρχηγός του Άρη Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε για την επικράτηση του Άρη επί της Ξάνθης με 0-1 και τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του είναι ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote:

 «Σημασία έχει ότι κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες σήμερα και για αυτό είμαστε μπροστά στο σκορ. Θέλω να δώσω στα παιδιά συγχαρητήρια κρατάμε τη νίκη, έχουμε αβαντάζ για την πρόκριση αλλά θα παίξουμε σαν να είναι 0-0»

Αν πλέον ο Άρης αισθάνεται φαβορί:

 

«Θα παίξουμε και στο δεύτερο ματς σαν να ξεκινάμε από το 0-0. Από την αρχή ήμασταν φαβορί, αλλά καμιά φορά τα φαβορί μένουν μόνο στα χαριά. Εμείς δείξαμε στην πράξη ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αυτό θέλουμε να δείξουμε και την επόμενη εβδομάδα»

Συνέχισε λέγοντας: «Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και γιατί όχι η κατάκτηση του τροπαίου. Εχει πολλά χρόνια η ομάδα να πάρει τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είναι τιμή που φοράμε αυτή την φανέλα και θα τα δώσουμε όλα».

Ο στόχος του Άρη είναι ο τελικός και γιατί όχι η κατάκτηση του κυπέλλου. Θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Είναι τιμή που φοράμε αυτή τη φανέλα».