Έβγαλε την αγγαρεία ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Share:

Έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στη βασική του ενδεκάδα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Άρη Αβάτου, ολοκληρώνοντας θετικά τους αγώνες στη φάση των ομίλων.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν από το ενδέκατο λεπτό το προβάδισμα με τον Βρουσάι να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Αμουτζάκη. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει… αέρα δύο γκολ, με τον Ανδρούτσο να εκμεταλλεύεται την κακή αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Ξάνθης να μειώνει με τον Σαριγιαννίδη μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά. Το δεύτερο μέρος δεν επιφύλαξε κάποια διαφοροποιήση στον δείκτη του σκορ, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλες ευκαιρίες.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλοιμίρης (72′ Μελισσόπουλος), Σαριγιαννίδης, Γκέκας (55′ Κρασώνης) και Κοτόπουλος (46′ Ζωσιμίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης (91′ Πέιος), Πάρντο (90′ Μαρίνος), Βρουσάι, Μάνος και Βοΐλης (84′ Νεοφυτίδης).