Επιστολή στην UEFA από τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου

Συντάκτης: Share:
Επιστολή στην UEFA από τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου

Να δυναμιτίσει το κλίμα και να κάνει ρεζίλι για ακόμα μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο επέλεξε ο Ολυμπιακός στέλνοντας σχετική επιστολή με μυθεύματα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού

1. Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε νωρίτερα, στις 19/7 προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 26/7.

 

2. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/6. Και συμφώνησαν με τους παίκτες να παραταθούν έως τα τέλη Ιουλίου, καθώς τότε θα ολοκλήρωναν τις επίσημες υποχρεώσεις τους, αφού ο τελικός είχε προγραμματιστεί για τις 26/7 και οι ομάδες πρέπει να δηλωθούν μέχρι 3/8 στην UEFA.

 

3. Στις 3 Αυγούστου ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος και για εισερχόμενες και για εξερχόμενες μεταγραφές. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως αν διεξαχθεί τέλη Αυγούστου ο τελικός, τότε θα έχει αλλοιωθεί η διοργάνωση καθώς θα είναι τελείως διαφορετικά τα ρόστερ.

 

4. Είναι ένας αγώνας ο οποίος θα έπρεπε να κλείνει τη σεζόν και όχι να την ανοίγει, γιατί είναι η πιο σημαντική διοργάνωση της ΕΠΟ. Αντιθέτως, θα μετατραπεί σε ματς προετοιμασίας, ανοίγοντας τη σεζόν.

Scroll Up