Γέβτιτς:”Είμαι χαρούμενος με τη σημερινή μου απόδοση”

Συντάκτης: Share:

Ο Ντάρκο Γέβτιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κηφισιά, μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για την εξέλιξη του αγώνα, όσο και για την προσωπική του απόδοση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για την εξέλιξη του αγώνα, όσο και για την προσωπική του απόδοση.

«Ετσι όπως κύλησε το παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε τα πράγματα δύσκολα από μόνοι μας. Ο αντίπαλος είχε επικεντρωθεί να κλείσει τον άξονα κι εμείς προσπαθούσαμε να περάσουμε κάποιες μπαλιές μέσα από εκεί. Το συζητήσαμε αυτό στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημίχρονου και με το πρώτο γκολ νομίζω ότι άνοιξε το ματς. Στη συνέχεια ήρθε και το δεύτερο και το τρίτο και το τέταρτο και σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι.

Είμαι χαρούμενος με τη σημερινή μου απόδοση. Κυρίως θα έλεγα γιατί ήταν αρκετός ο χρόνος που έμεινα εκτός λόγω του τραυματισμού. Είμαι χαρούμενος διότι μπόρεσα και συμμετείχα σε κάποια γκολ. Εδωσα τρεις ασίστ και η ομάδα μπόρεσε και τελείωσε το ματς με 4-0. Βοήθησα την ομάδα γιατί πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση, οπότε σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος. Ελπίζω ο τραυματισμός μου να αποτελεί παρελθόν και να κάνω κάθε φορά κι ένα βήμα καλύτερο κοιτάζοντας το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «AEK TV».