Γιαννίκης : «Πρώτος στόχος το Πρωτάθλημα»!

Συντάκτης: Share:

Ο  τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο, τόνισε πως  προτεραιότητα είναι το Πρωτάθλημα!

Ο φιλόδοξος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε για τη χρησιμοποίηση πολλών νέων παιδιών στην αναμέτρηση, τονίζοντας μάλιστα πως πρώτος στόχος του ΠΑΣ είναι το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε :

«Ενδιαφέρον ματς, πολύ δύναμη. Εμείς ήμασταν τακτικά καλά με τις πολλές αλλαγές. Είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Το 2-2 τα αφήνει όλα ανοιχτά για το δεύτερο ματς».

Για το αν θα άλλαζε κάτι: «Οι στημένες φάσεις δεν ήταν θέμα τακτικής. Στη δεύτερη μπάλα χάναμε και δεχόμασταν φάσεις απ’ τα πλάγια. Να κλείναμε λίγο καλύτερα τις πλευρές. Και στις στημένες φάσεις, θέλουμε να παίζουμε ζώνη. Ήταν καλοχτυπημένα κόρνερ. Βάλαμε κι εμείς δύο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλα γκολ».

Για το γεγονός πως άρχισε το ματς με μόλις 2 ξένους: «Όλοι οι παίκτες έβγαλαν πάθος. Με τόσες αλλαγές σίγουρα θα έχεις θέμα στην ομοιογένεια. Λόγω γηπέδου έπρεπε να παίξουμε κάθετα και είχαμε αργές τοποθετήσεις. Κάναμε μερικά λεπτά να βρούμε το ρυθμό μας, με τα παιδιά που έχουν παίξει λίγο. Έδειξαν σχετικά καλά στοιχεία, έχουν ταλέντο, είναι σημαντικό να παίζουν. Για τη ρεβάνς θα δούμε, έχουμε ματς Πρωταθλήματος, είναι σημαντικό το Πρωτάθλημα ως πρώτος στόχος, αλλά θέλουμε να κερδίζουμε πάντα».

Για το αν βλέπει βελτιωμένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο απ’ τη φήμη του. Έχει καλό γήπεδο. Τα παλιά γήπεδα χαλάνε την εικόνα και ελπίζω να βελτιωθεί».

Scroll Up