Γιοβάνοβιτς: «Δεν είναι περίεργο για τον Παναθηναϊκό οι τρεις νίκες σε 10 μέρες»

Συντάκτης: Share:

 

Πως δεν είναι κάτι περίεργο για τον Παναθηναϊκό οι τρεις νίκες σε 10 μέρες δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την επικράτηση των «πράσινων» επί του Βόλου με σκορ 2-1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

 

«Νομίζω δικαιούμασταν καλύτερο σκορ. Ξέραμε πως δεν θα είναι ματς με πολλές φάσεις. Ξέραμε πως ο Βόλος είναι ομάδα με καλή κυκλοφορία. Είχαμε προηγηθεί με σκορ 2-0 αλλά το γκολ που δεχτήκαμε λειτούργησε ανασταλτικά για όλη την ομάδα και στο τελευταίο διάστημα κοιτάξαμε να μην δεχτούμε γκολ παρά να βάλουμε. Είναι ανοιχτή ακόμη η ρεβάνς.  Ο προβληματισμός μου δεν είναι για το αποτέλεσμα αλλά για παίκτες που είχαν παραπάνω κούραση ή για κάποια χτυπήματα που δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν γιατί έχουμε παιχνίδια που έρχονται.

Δεν απειληθήκαμε πολύ. Αλλά όταν μέσα στο ματς κάνεις ένα λάθος, ειδικά στα ματς του κυπέλλου που μετρά το εκτός έδρας γκολ, λειτουργεί ανασταλτικά για όλη την ομάδα.

Σίγουρα βοηθάει όταν κάνεις τρεις νίκες μέσα σε 10 μέρες, αλλά δεν είναι κάτι περίεργο για τον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. »