Γρηγορίου: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, ο Θεός ήθελε να προκριθούμε»

Συντάκτης: Share:

Χαρούμενος για την νίκη πρόκριση ο τεχνικός της Λαμίας  Mιχάλης Γρηγορίου  δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα μπορούσε να μην τα δώσει όλα ώστε να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.

 

Δικαιωμένος για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε o Mιχάλης Γρηγορίου. Ο  48χρονος τεχνικός των Φθιωτών υπογράμμισε ότι η τύχη και ο Θεός ήταν με την ομάδα του ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα μπορούσαν να μην τα δώσουν όλα έχοντας την ευκαιρία μετά και από το παιχνίδι του Χαριλάου να μην τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

 

Αρχικά, σε ερώτηση για τον τρόπο που ήρθε η πρόκριση και αν νιώθει δικαιωμένος, ο κόουτς της στερεοελλαδίτικης ομάδας απάντησε: «Στήσαμε την ομάδα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα θέλαμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε άλλη τακτική και φιλοσοφία όμως σήμερα για το κύπελλο απέναντι σε έναν καλό Άρη. Καταφέραμε να κρατήσουμε πάλι το μηδέν, να πάμε στη διαδικασία της παράτασης, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να δεχθούμε και δεύτερο πέναλτι, νομίζω η τύχη ήταν μαζί μας. Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ».

Καταληγοντας πρόσθεσε:«Όταν έχεις μπροστά σου αυτή την πρόκληση δεν μπορείς να την αμελήσεις. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δώσαμε ενδιαφέρον στον επαναληπτικό. Δεν υπάρχει ομάδα που να αμελούσε μια πρόκριση στα ημιτελικά. Πλέον το Σάββατο έχουμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Εννοείται πως πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία θες να το κάνεις και ευτυχώς το κάναμε».