Μάρκου: «Θα διεξαχθεί το ματς για να γίνει η κλήρωση»

Συντάκτης: Share:

Για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου με την ΑΕΛ ο Διευθύνων Σύμβουλος των «βυσσινί», Σωτήρης Μάρκου υποστήριξε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη κανονικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παράγοντας της ΑΕΛ, ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί κανονικά η κλήρωση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:«Πέρασε μισή ώρα, δεν αποκαταστάθηκε η βλάβη και μας ενημέρωσε ο παρατηρητής του αγώνα, ότι η βλάβη θα χρειαστεί πάνω από μια ώρα για να αποκατασταθεί. ειδοποιήθηκαν αρμοδίως ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος, κύριος Γαβρηιλίδης. Οι διαιτητές γνωρίζουν την διαδικασία, θα κλείσει το φύλλο αγώνα και ενημερωθήκαμε πως θα γίνει ο αγώνας την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο. άρα θα διανυκτερεύσουμε και σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι η τύχη μας, ή όχι».

Υπάρχει περίπτωση να γίνει άλλη μέρα; «Από όσο γνωρίζω όχι, επειδή σε επικοινωνία που κάναμε μάθαμε ότι επειδή η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι την Παρασκευή (21/12) το μεσημέρι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων».