Πάλι δεν ζήτησε εισιτήρια ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Share:

Χωρίς οπαδούς, ούτε μεμονωμένα, του Ολυμπιακού μετά το ματς με την ΠΑΕ Ξάνθη θα γίνει και το ματς Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ στις 19 Δεκέμβρη.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά το αίτημα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ που όχι μόνο δεν ζητά εισιτήρια για τους οπαδούς της, αλλά και μη παρουσίας φίλων της με διακριτικά της Πειραιώτικης ομάδας, φοβούμενη τυχόν προβοκάτσια. Έτσι η ομάδα του Άρη Αβάτου σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης πήρε την απόφαση να ανοίξουν οι πόρτες των Θύρας 1 (θα μπούν οι κάτοχοι εισιτηρίων της θύρας 1 και 4) και 3 (θα μπουν οι κάτοχοι εισιτηρίων της θύρας 2 και 3), ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους που θα φορούν διακριτικά του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Μετά την σημερινή σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης,της ομάδος του Άρη Αβάτου ο Κος Κοτόπουλος Ιωάννης καθώς και ο Γ.Αρχηγός Κος Μπόσβελης Ιωάννης,εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Ξάνθης ο αντιπρόεδρος Τριάντης Γεώργιος όπως και το μέλος της Δ.Ε.Α.Β.ο Κος Αντρέου Γεώργιος αποφασίσθηκαν τα εξής αφού λάβανε και γνώση την επιστολή της ομάδος του Ολυμπιακού τα κάτωθι τα οποία αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ-Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Α.Ο.Ξάνθης την 19/12/18 και ώρα έναρξης στις 15:00.

1)Δεν θα υπάρξει κερκίδα φιλοξενουμένων αφού η Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν επιθυμεί να έχει φιλάθλους της όπως επίσης κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο με διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδος καθώς και χαρακτηρισμένη κερκίδα φιλοξενούμενων.

2)Για την καλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων οι κάτοχοι εισιτηρίων της θύρας 1 και 4 θα εισέρχονται από την θύρα 1 του γηπέδου.

3)Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την θύρα 2-3 θα εισέρχονται από την θύρα 3 του γηπέδου.Στην θύρα 3 θα τοποθετηθούν όλες οι ακαδημίες ποδοσφαίρου οι οποίες όπως είναι γνωστό έχουν ενημερωθεί για το τί πρέπει να κάνουν.

Και οι 2 παραπάνω θύρες βρίσκονται επί της οδού Βασσιλήσης Σοφίας όπου θα έχει απαγορευτεί και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο γήπεδο θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα απο τα εκδοτήρια επί της Βασσιλήσης Σοφίας.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 11¨00 το πρωί ενώ οι θύρες εισόδου θα ανοίξουν στις 13¨00.

Ο χώρος των επισήμων στην κερκίδα 4 θα φιλοξενήσει μόνο προσκεκλημένους καθώς και τα διοικητικά συμβούλια των 2 ομάδων.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ