Πετράκης: «Ελέγχαμε τον αγώνα – Δεν κρίθηκε τίποτα»

Συντάκτης: Share:
Πετράκης: «Ελέγχαμε τον αγώνα – Δεν κρίθηκε τίποτα»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΣ Γιάννιννα απέναντι στην κλειστή άμυνα του Πανιωνίου στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Έγινε ένα παιχνίδι σε δύσκολες συνθήκες απέναντι σε μια ομάδα με κύριο μέλημα να παίξει καλή άμυνα. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση και σε συνδυασμό με την πρόθεση του αντιπάλου μας να αμυνθεί, μας δημιούργησε δυσκολίες. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά δεν βρίσκαμε λύσεις. Από δικά μας λάθη έγινε κάποιες φορές ο Πανιώνιος επικίνδυνος στο α’ ημίχρονο. Ελέγξαμε το ματς στην επανάληψη και ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα γκολ.

Παίχτηκε το α’ ημίχρονο, υπάρχει ένα ακόμα ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος ήταν μια καλά οργανωμένη και συγκεντρωμένη ομάδα στην άμυνά της, δεν χάλασαν ποτέ την ισορροπία τους, όλοι ήταν συνέχεια πίσω από την μπάλα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε την ομάδα που ήθελε να δημιουργήσει, δηλαδή εμάς. Δεν ήταν εύκολο αυτό σήμερα. Φτάσαμε κοντά στο γκολ, ανεξάρτητα που δεν έγινε η κλασική ευκαιρία. Δεν είναι εύκολο με τέτοιες άμυνες».

Για την επιλογή όλων των βασικών παικτών στο κύπελλο: «Εμείς προερχόμαστε από απραξία και ο πρώτος λόγος που έπαιξαν ήταν ότι έπρεπε να πάρουν ρυθμό για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί άλλωστε το ματς με την ΑΕΚ σε 6 μέρες, οπότε υπήρχε χρόνος να ξεκουραστούν. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας και αυτό θα καθορίσει τις επιλογές μας στη συνέχεια».

Για τις μεταγραφές και αν θα ήθελε να έχουν γίνει ήδη: «Θέλουμε να πάρουμε παίκτες, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν. Είναι αυτονόητο ότι θα τους ήθελα ήδη εδώ. Όσο πιο γρήγορα έρθει ένας παίκτης, τόσο πιο γρήγορα προσαρμόζεται και γίνεται χρήσιμος.  Ό,τι είναι θα το μαθετε για τις θέσεις που χρειαζόμαστε μεταγραφές».

Για την απουσία του Κούζικ: «Είναι σε διαδικασία να δοθεί δανεικός»

Για την παρουσία του  Νάουμετς: «Δεν κάνω μεμονωμένα σχόλια συνήθως για παίκτες, αλλά επιβραβεύω ό,τι βλέπω. Δεν είναι τυχαίο ότι του έδωσα την ευκαιρία σήμερα. Ο δρόμος είναι μπροστά του. Απ’ αυτόν εξαρτάται».

Για το αν θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις:«Πιθανότατα θα έχουμε κι άλλες».

Scroll Up