Τότε αποφασιζει η ΕΠΟ για το Κύπελλο!

Συντάκτης: Share:
Ορίστηκαν οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών

Υπό κανονικές συνθήκες, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαξαγόταν την προσεχή Κυριακή και θα σηματοδοτούσε το φινάλε της φετινής, πολύ περίεργης, σεζόν.

Επειδή όμως στη χώρα μας ποτέ δεν είναι κανονικές οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο, ως γνωστόν προέκυψε… αναβολή. Την απόφαση για την ημέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα πάρει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Για τη νέα ημερομηνία του τελικού θα γίνει συζήτηση και θα ληφθεί απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, στις 27 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων ο τελικός της διοργάνωσης πάει για τις 30 Αυγούστου και ώρα 21.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο, από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια και την προφύλαξη της άδειας Ριζούπολης.

Πάντως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει την αντίθεση του και μάλιστα με επιστολή του κάνει λόγω ακόμα και για νομικές ενέργειες εναντίον της ΕΠΟ. Οι «ερυθρόλευκοι», καλούν από τη μεριά τους την Ομοσπονδία να πάρει οριστικά μία απόφαση, ζητώντας παράλληλα να κάνει δεκτή την πρόταση τους και να μην αλλάξει ημερομηνία, αλλιώς θα ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμα τους για τις πράξεις και τις παραλείψεις.

Scroll Up