Μεταγραφή Νάρεϊ: Αυτή η οικονομική διαφορά χωρίζει ΠΑΟΚ και Φορτούνα!

Συντάκτης: Share:

Δεν είναι κρυφό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θέλει “σαν τρελός” τον επιθετικό της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κάλεν Νάρεϊ και ήδη έχει γίνει και επίσημη πρόταση στη γερμαντική ομάδα, η οποία δεν την αποδέχθηκε, τουλάχιστον στην αρχή.

Ο Δικέφαλος πρότεινε την κατάθεση 1 εκ. ευρώ για την ελευθέρας του Νάρεϊ, αλλά ο Κλάους Άλοφς, αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, ζητάει 1,8 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, γνωρίζοντας την οικονομική ευχέρεια του Ιβάν Σαββίδη.

Οι δυο πλευρές “γνωρίζονται” πάρα πολύ καλά, γιατί ο Άλοφς ήταν αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, όταν ο ΠΑΟΚ πήρε από εκεί τον Βιεϊρίνια και όπως θα θυμάστε, τα “παζάρια” ήταν σκληρά έως και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όταν τελικά υπέγραψε στον Δικέφαλο του Βορρά ο Πορτογάλος, αφού κατέβηκε στις απαιτήσεις η Βόλφσμπουργκ και ανέβηκε λίγο ο ΠΑΟΚ.

Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και τώρα ο Άλοφς, με τα “παζάρια” για τον Νάρεϊ, ειδικά μετά την παρέμβαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είπε στον αθλητικό διευθυντή του: “Δεν θέλω να παίξω άλλη χρονιά στη Β’ Γερμανίας, δώστε με στον ΠΑΟΚ να παίξω στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας, να παίξω και Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ”.

Πιθανολογείται ότι θα γίνει νέα πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ, αλλά αυτή θα είναι και η τελική, ποσού 1,2 εκ. ευρώ και τίποτε παραπάνω, ποσό με το οποίο θα συμφωνήσει η Φορτούνα, γιατί ο παίκτης δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη γερμανική ομάδα, όπως δήλωσε. Το ξέρει αυτό ο Άλοφς και περιμένει τη βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ για να συμφωνήσει για τη μεταγραφή…